Derfor skal du til eventyrlige Australien

Australien er for mange af os meget fremmed. Selvom der i landet snakkes engelsk, så er det som om, at den lange afstand fra Danmark til Australien simpelthen er med til at vende alting på hovedet.

Og alting er da på hovedet – årstiderne passer slet ikke og det er som om, at temperaturerne her ikke passer til os danskere.

Ikke desto mindre gør det ikke, at danskerne lader være med at tage af sted til denne fortryllende ø. Hos www.danskstudiecenter.dk gør man eksempelvis en dyd ud af at tage unge med ud at rejse, blandt andet til sådanne steder som Australien.

Men når verdens mindste kontinent er så fremmed, hvordan ved du så, hvorfor du skal derned? Du kan jo starte med at læse videre og høre om, hvad Australien har at byde på!

Oplev både flora og fauna

Kænguruer, koalaer og tasmanske djævle – skal du høre overhovedet høre mere?

Australien er vel mest kendt for et helt utroligt rigt dyreliv, som er at finde i nogle af verdens smukkeste omgivelser.

I Australien er naturen bare lidt større og vildere. Tænk på Great Barrier Reef, et enormt koralrev, som er det eneste levende på Jorden, som kan ses fra rummet. Der er også Uluru, som er en kæmpemæssig sten, som spiller en vigtig rolle i australsk kultur blandt indfødte.

De sødeste og sjoveste dyr er også at finde i landets mange nationalparker og zoologiske haver! Hvad end du er til krokodiller, behårede edderkopper eller kapivarer, så kan de findes her.

Byerne i Australien er bare lidt smukkere

Det er ikke for sjov, at Sydney, Australiens største by, kaldes for ”The Emerald City”. Smaragdgrønne haver grænser nemlig op til smuk arkitektur og det dybblå hav.

I Australien er byerne bare større, og så er det som om, at de skinner. Siden Australien er et stort område med relativt få byer er byerne nemlig blevet lidt mere mærkværdige siden de opstod.

Der sker altid noget. I Perth er kunsten det, som man kommer efter, mens Sydneys afslappede stil på stranden er en fantastisk forandring fra de ofte kedelige danske strande.

Selvom storbyerne er store, så er der altid noget lokalt. Med markeder, der sælger håndlavede smykker fra indfødte og lokal mad er der altid noget nyt at prøve, selv i byens hjerte!

Der er så mange australiere!

Australiere har bare en vis kvalitet iblandt dem. Australiere er nemlig utroligt flinke, og det betyder bare, at så snart du lander på kontinentet, så er du blandt flinke mennesker.

Udover den gæstfrihed, som mange australiere udviser overfor landets besøgende, så er landet fyldt med mennesker, som besvarer spørgsmål eller hjælper, uanset hvor I er på vej hen.

Så én måde at sige det på er, at Australien er et fantastisk sted, fordi det er fyldt med australiere. Men hvorfor ikke se det med egne øjne og opleve, hvordan dette lands natur og kultur mødes overalt – i menneskerne, dyrene og byerne!

 

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *