Knickers til mænd er gode i tiden fra forår til sommer

Det er vigtigt med gode shorts (foto: eventyrsport.dk)
Brug behageligt beklædning (foto: eventyrsport.dk)

Der findes mange benklæder til mænd. Klassisk siger man, der findes lange bukser og korte bukser, men der findes også eksempelvis knickers. Knickers er en lang shorts eller et par korte lange bukser. De stopper ofte midt på læggen og fås i mange, mange materialer. De er gode til overgangstiden fra forår til sommer, hvor det endnu er lidt for koldt til shorts og for varmt til lange busker. Desuden er de gode på arbejdet, fordi de ikke er så upassende at tage på, som det kan være, hvis man tage korte shorts på.

Du kan naturligvis få knickers i mange, mange farver, designs og varianter. Der findes ofte knickers til hverdag, sport og til den aktive mand, der godt kan lide et par praktiske bukser, når han har fri og skal ud i en tur i skoven.

Forskellige slags knickers til mænd

Materialet hverdags knickers er ofte lavet i lærred. De fås i pressefolder og kan nemt gå sammen med lukkede sko og en pæn sok, når du tager på arbejde. De skal som oftest behandles ligesom lange bukser i forhold til vask og stryg. Du kan også få knickers i hør, som er meget populært, når det bliver rigtig varmt, fordi de er så lette at have på

Materialet til sports knickers er ofte lavet i svedabsorberende materiale. Du kan både få dem som en stram og tætsiddende løbebuks eller som løsere knickers. Ofte er der elastik både ved benene og i linningen, så du kan stramme dem ind, hvis du har lyst til det.

Knickers til den aktive mand er ofte lavet i noget materiale, der er nemt at vaske og tørre hurtigt, fordi de er tiltænkt eksempelvis vandre eller cykelturen.

Du finder knickers i mange varianter her

Se mere her:

Sports shorts er med til at skabe den gode løber

Find gode tilbud på herreshorts her på siden

 

 

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *