Mavetasker giver frihed

En sikker taske til ferier (foto eventyrsport.dk)
En sikker taske til ferier (foto eventyrsport.dk)

Mavetasken er en smart taske til dig, der ikke behøver at have hele verden med, men kan nøjes med en minde taske, hvor du kan have de vigtigste ting. Når der er behov for at opbevare kontanter og en smartphone, så fungerer en mavetaske perfekt.

Skal du på rigtig eksotisk storbyferie er mavetasken din garanti for sikkerhed. Du får mulighed for at opbevare dine allermest værdifulde rejsegenstande foran på kroppen, så du konstant kan holde øje med, om dine ejendele er med dig og på den måde undgå tyveri. Bliver der stegende hedt på din ferie findes der mavetasker som er vandtætte, så du ikke risikerer at svede igennem og ødelægge dit pas og dine penge, når de er tæt på kroppen af dig.

Er du mere festivaltypen, så er mavetasken den perfekte måde at opbevare dine ting på, når du skal se toptjekket ud i en tynd t-shirt og et par løse shorts uden lommer. Din telefon og din pung skal med under alle omstændigheder, så en mavetaske er genial når du skal være både cool og praktisk på samme tid.

Mavetasker i alle afskygninger

Til de lange bjergtagende vandreture er det altafgørende at få rigeligt med væske. Til det formål er en mavetaske med indbyggede drikkedunksholdere oplagt at have med på eventyr. På måde kan du have begge hænder fri og samtidig have adgang til både vand og snacks der kan holde dig kørende mens du er på vandretur eller udfolder dig på anden vis. Mavetasker med plads til et par småting og drikkedunke kan fås i flere farver.

Fra den rummelige bæltetaske med plads til drikkedunke, til det ultratynde pengebælte, hvor du kan have dine rejsepapirer og dine penge – mavetasken kan fås i alle størrelser og former. Fælles for dem alle er at de udgør et hæderligt alternativ til de allermindste rygsække når du er på farten.

Du kan finde et væld af mavetasker på www.eventyrsport.dk

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *