Wolverine er et amerikansk mærke som laver fodtøj

De lækreste sko er fra Wolverine (foto: eventyrsport.dk)
De lækreste sko er fra Wolverine (foto: eventyrsport.dk)

Wolverine er et amerikansk mærke, som laver fodtøj til både kvinder og mænd. Og det har firmaet lavet i mange, mange år. Deres første støvle blev produceret tilbage i 1883. Denne støvle blev kendt som deres klassiske wolverine-støvle. Og det er et mærke, som er blevet meget populært i takt med at årene er gået. Grunden til at mærket er blevet så kendt, er fordi at det er et mærke som laver fodtøj af meget høj kvalitet.

 

Den næste vandretur fortjener da godt udstyr

De er blandt andet meget kendte for deres støvler. Disse støvler er lavet af noget rigtig godt læder, som gør at de kan holde i mange år. Det er en støvler, som man kan gå lange ture i. Det er en støvle som man kan bruge til hverdag. Wolverine har naturligvis også lavet andet fodtøj end støvler. Men det er nok deres støvler som de er bedst kendte for. Og efter at årene er gået, er wolverine et mærke som er blevet et synonym for kvalitet og holdbarhed. Simpelthen fordi at man næsten ikke kan gå sine wolverine-støvler i stykker. En af de også anerkendte støvler, som wolverine har lavet, er deres kendte 1000 mile-støvle. Det er en støvle som blev lanceret tilbage i 1914.

 

Wolverine er blevet synonym for kvalitet og holdbarhed

Det er en støvle, som hænger godt sammen med mærkets høje kvalitet. For denne støvle er netop også blevet kendt for dens holdbarhed samt kvalitet. Det siges faktisk, at være en støvle, som blev meget populær hos de amerikanske arbejdere. Netop fordi at det var en støvle, som kunne holde til lidt af hvert. Og at du ikke kunne lide den op. Og derfor var det og er stadigvæk et rigtigt godt køb. Netop fordi at man har denne støvle i mange år. I dag har de naturligvis udviklet deres fodtøj og fundet nye og forbedrede metoder til, at producere støvler og fodtøj. Men det siges stadigvæk at være et mærke, som laver fodtøj, som holder i mange år.

Se et stort udvalg af wolverine her

 

Du kan finde flere tilbud på ordentligt fodtøj her:

Læs om de super praktiske og behagelige keen sandaler

Vinterstøvler til kvinder til aktivitet og til dagligdagsbrug

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *